Solution druppels

Solution druppels

Antischimmel druppels

Voor een betere weerstand in de darmflora

100% natuurlijke druppels van Colloïdaal Silver. Dit product kan als aanvulling gebruikt worden bij de HFL Solution spray om de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels te verhogen in de darmflora. Het kan gebruikt worden als het vermoeden ontstaat dat de schimmel vanuit binnenuit gestimuleerd word. De eerste resultaten zijn zichtbaar na 6 tot 12 weken. Bij erger verkleurde nagel tot op de matrix moet op minimaal 12 weken worden gerekend.

Werking:

Colloïdaal Silver is een homeopathisch product. Dit product is weerstand verhogend en werkt dus ook zeer goed tegen schimmelbacteriën in de darmflora en tevens tegen alle andere slechte bacteriën. Colloïdaal Silver is voor inwendig gebruik!

Verpakking:

Het flesje met doseringspipet bevat 30 ml en is na opening tot 1 jaar houdbaar.

Te gebruiken bij:

  • slechte weerstand
  • schimmelinfecties
  • andere kwaaltjes zoals beginnende blaasontsteking of oorpijn.

Toepassing:

  1. volwassene: 20 tot maximaal 30 druppels per dag op de nuchtere maag
  2. kinderen: 5 tot maximaal 10 druppels per dag.
  3. Drink na de druppels een glas water als transportmiddel
  4. Bij zwangerschap neem even contact op met de huisarts voor gebruik!

Overig:

  • de deeltjes Colloïdaal Silver zijn 35 micron en dus erg miniem, Dit is nooit genoeg om rare verschijnselen te vertonen zoals wel een op internet gesuggereerd wordt.
  • Kan vergeleken worden met producten van A. Vogel
  • Alle producten worden door HFL geproduceerd, behalve de druppels. Deze worden door een speciaal bedrijf geproduceerd die daar een licentie en kwaliteitsgarantie voor heeft.